Webontwikkeling

Klantgerichte websites die meteen to the point komen

De tijd van uw (potentiële) klanten en websitebezoekers is schaars. Ze willen dus bij een bezoek aan uw website binnen een paar seconden weten of u hen kan helpen. Daarom is een heldere informatiearchitectuur en een aantrekkelijk webdesign onontbeerlijk. Beiden helpen om de content op uw website te structureren en te ondersteunen. Ze leggen de basis voor een vertrouwensrelatie die zich kan vertalen in omzetstijging en winst. En daar kunnen we u bij helpen.

Maak een afspraak om over uw nieuwe website te praten.

Ontwikkelen en programmeren van tools en webapplicaties

Wat verwacht u dat bezoekers op uw website doen? Moeten ze iets lezen of invullen? Producten kopen? Kunnen ze meteen gebruikmaken van een dienst? Of is uw website eigenlijk het platform van een of meerdere webtoepassingen die een proces eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken?

Naast webteksten, lay-out en illustraties maken webapplicaties integraal deel uit van de content van uw site. Netronix is gespecialiseerd in het ontwikkelen en programmeren van dergelijke gebruiksvriendelijke toepassingen, op maat van uw bedrijf of activiteit. Ze sluiten naadloos aan bij de rest van uw onlinetoepassingen en leggen vaak ongemerkt de link met mobiele apps.

Krijgt u het niet uitgelegd met tekst en beeld alleen? Maak een afspraak om over uw webapplicatie te praten

Michaël Rigart

Ik ben Michael Rigart en ik deel graag mijn expertise om u verder te kunnen helpen.

Lees meer over mij

Hulp nodig?

Extra hulp nodig voor het technisch uitwerken van uw project? Dan bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact op en laten we samen zitten om na te gaan waar ik kan bijstaan.

Contacteer mij

Het noorden kwijt?

Weet u niet meer goed waar te beginnen? Netronix zorgt dat alles gestroomlijnd verloopt door steeds gebruik te maken van een duidelijk stappenplan.

Bekijk het stappenplan