Mobiele applicaties

Mobiele applicaties maken uw boodschap of dienst overal toegankelijk

Smartphones, tablets, netbooks, laptops hebben de manier waarop we met het internet omgaan drastisch veranderd. Een website gebruiken achter uw desktop is anders dan tussen twee afspraken diezelfde website snel nog even checken. Website-eigenaars die daar geen rekening mee houden, laten kansen liggen om de vertrouwensrelatie met hun klanten of bezoekers te verdiepen.

Uitwerken en bouwen van mobiele applicaties en websites

Bij Netronix hebben we de knop jaren geleden al omgedraaid. Vandaag vinden we het vanzelfsprekend dat alle websites en alle webtoepassingen die ze als platform gebruiken, responsive zijn en bijgevolg raadpleegbaar en manipuleerbaar op welk toestel dan ook. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitwerken en programmeren van mobiele applicaties. Ze zijn overal even gemakkelijk raadpleegbaar en vormen het naadloze verlengstuk van uw boodschap of dienst.

Maak een afspraak om over uw mobiele wensen te spreken.

Michaël Rigart

Ik ben Michael Rigart en ik deel graag mijn expertise om u verder te kunnen helpen.

Lees meer over mij

Going mobile?

De mobiele microbe te pakken? Ideaal, want Netronix ook. Laten we samen zitten om uw idee los te laten op de mobiele markt.

Contacteer mij

Het noorden kwijt?

Weet u niet meer goed waar te beginnen? Netronix zorgt dat alles gestroomlijnd verloopt door steeds gebruik te maken van een duidelijk stappenplan.

Bekijk het stappenplan