Het stappenplan

Samenwerken met Netronix gebeurt doorgaans op deze manier

1. Verkennen

Maatwerk om uw ideeën om te zetten in efficiënte digitale platformen of problemen op te lossen met bestaande applicaties, veronderstelt dat u ons eerst uw plannen uit de doeken doet en iets vertelt over het doel dat u wilt bereiken. Misschien hebt u ook al een idee van het budget dat u daarvoor over hebt. In het gesprek wordt snel duidelijk of Netronix voor uw project de juiste partner is. We kunnen meteen ook al zwakke schakels of aandachtspunten detecteren.

Wij stellen vragen en dan is het maar eerlijk dat u ons ook het vuur aan de schenen kan leggen. Rond beschikbaarheid, tarieven en alles wat u maar wilt weten over onze eventuele samenwerking.

2. Inschatten

Wij analyseren wat nodig is om uw project te realiseren en geven u een prijsindicatie.

3. Offerte

Zodra u beslist om met ons in zee te gaan voor uw onlineproject, maken we een gedetailleerde offerte.

4. Planning

Na de ondertekening stellen we een praktische planning op, waarin we preciseren wat we van u nog verwachten vooraleer we aan de slag kunnen gaan, hoe we u op de hoogte zullen houden van onze vorderingen en wanneer u de oplevering mag verwachten.

5. Bouwen

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, gaan we gefaseerd tewerk. Misschien moeten we immers ook andere partners bij het project betrekken: een fotograaf, een copywriter, een designer, … Het kan ook nodig zijn om tussentijds te testen, te evalueren en bij te sturen. Terwijl de programmatie nog bezig is, kunnen we u bijvoorbeeld al het design en de informatiearchitectuur voorstellen. We houden u hoe dan ook van al onze vorderingen op de hoogte.

6. Lanceren

Zodra elk onderdeel van de digitale oplossing doorgepraat, verkend en getest is en je er zelf vertrouwd mee bent, breekt het spannendste deel van onze samenwerking aan: de lancering van uw website of webapplicatie.

7. Nazorg

Het spreekt voor zich dat we ook na de lancering beschikbaar blijven voor uitleg en ondersteuning.

Elk project is anders omdat elk idee, dat ervan aan de basis ligt, anders is. Voor grote projecten is het waarschijnlijk en wenselijk dat bovenstaand proces voor elk onderdeel herhaald wordt. Een geluk dus dat er achter al die digitale opportuniteiten en onlinemogelijkheden mensen schuilgaan met wie u erover kan praten. Want alles begint met een goed gesprek.

Michaël Rigart

Ik ben Michael Rigart en ik deel graag mijn expertise om u verder te kunnen helpen.

Lees meer over mij

Overtuigd!

U bent overtuigd dat wij u verder kunnen helpen?

Contacteer mij