Advies & begeleiding

Helder advies voor het ontwerp van websites en onlinetools

U hoeft niets van computers te kennen om een goed idee te hebben maar vaak hebt u die dingen wel nodig om uw idee aan de man te brengen. Steeds vaker is er een website of mobiele applicatie nodig om uw dienst of product voor te stellen en vertrouwen te wekken bij potentiële gebruikers of klanten. Misschien wilt u het web ook gebruiken om mensen meteen tot de aankoop te laten overgaan of een proces te laten doorlopen.

Wij kunnen u adviseren hoe u dat best doet. Niet door abstracte theorieën te verkondigen maar door samen met u stap voor stap naar de ideale maatoplossing te zoeken.

Zo u dat wil kunnen we ook de websites of tools bouwen die u nodig heeft.

Begeleiding bij de implementatie en integratie van webtoepassingen

Uw klanten of gebruikers kunnen ook uw eigen medewerkers zijn. Onlinetoepassingen kunnen in dat geval tijdrovende handelingen en processen binnen een organisatie vereenvoudigen en versnellen, zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen waar het echt om draait. Als ze werken…

De integratie van nieuwe toepassingen in een bestaande onlineomgeving is immers vaak een kritiek punt waar problemen opduiken. Dankzij onze uitgebreide expertise vinden we echter altijd de zwakke schakel en kunnen we een oplossing uitwerken om uw toepassingen te stroomlijnen.

Investeren in websites en webapplicaties hapt steevast een flinke brok uit uw budget. Wilt u gebruikmaken van ons advies en onze begeleiding om die investering binnenkort ook optimaal te laten renderen?

Maak een afspraak.

Michaël Rigart

Ik ben Michael Rigart en ik deel graag mijn expertise om u verder te kunnen helpen.

Lees meer over mij

Advies nodig?

Maak een afspraak en zet de koffie klaar voor een goed gesprek. Netronix geeft strategisch advies, en helpt bij het uitwerken en verbeteren van all things digital.

Contacteer mij